Fietsenmaker Alphen aan den Rijn

Problemen aan je fiets in Alphen aan den Rijn? Wat vervelend! Sta je langs de weg met pech? Heb je een lekke band? Of ligt je ketting eraf? Neem direct contact op met Bikefixer.

De fietsen reparatie service van Bikefixer in Alphen aan den Rijn helpt je graag bij al je fiets problemen. Reparaties uitvoeren aan fietsen kunnen wij als de beste!

review

Bel 085-4011046

Super snelle service
Haal en brengservice

Reparatie van alle merken

Meer dan 20 jaar ervaring

Maak vandaag nog een afspraak via ons formulier

Fiets reparatie ?

085-4011046

App ons

Fiets onderhoud ?

Maak een afspraak

Klik hier

Fiets schadeherstel ?

Maak een afspraak

Klik hier

Waarom voor ons kiezen?
Met het succesvol repareren van fietsen bewijzen wij keer op keer dat wij de beste fietsen reparatie service van Nederland zijn.

Ophaalservice

Als je fiets kapot is hoef je geen vervoer te regelen om je fiets te brengen, wij halen je fiets netjes op!

Snelle service

Wij werken met meerdere monteurs waardoor er altijd een monteur beschikbaar is om jou snel te helpen.

Met spoed of kies zelf een datum uit

Wij vinden het belangrijk dat je zo snel mogelijk geholpen kan worden met je kapotte fiets, daarom zijn wij ook erg flexibel. Bel ons dus gerust op als je pech hebt aan je fiets.

Wij kunnen moet spoed jouw kant op komen!

i

Professioneel en transparant

Onze monteurs werken professioneel en ten alle tijden transparant. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van fietsen, je kunt ons altijd inschakelen. Voordat wij aan de slag gaan zul je een kostenindicatie ontvangen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Experts in het repareren van fietsen

Wij zijn expert op alle gebieden van fietsen reparatie. Voor het repareren van fietsen, voor onderhoud aan fietsen en schadeherstel aan fietsen kun je het beste ons inschakelen. Is je band lek? Je ketting los? Of is er een ander probleem aan je fiets? Onze fietsen reparatie service wordt uitgevoerd door onze professionele monteurs.

Onderhoud aan je fiets

Het wordt vaak vergeten maar het is ook verstandig om regelmatig je fiets te laten onderhouden door een professionele monteur. Voor alle merken kunnen wij onderhoud uitvoeren aan je fiets. Denk aan het smeren van de ketting en het controleren van de banden. In het onderhouden van fietsen zijn wij experts en we weten wat er gedaan moet worden aan alle verschillende soorten fietsen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor je onderhoud.

Fiets schadeherstel

Heeft je fiets schade opgelopen? Voor alle soorten schade is het belangrijk om direct je fiets te laten herstellen zodat je snel weer de weg op kan. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je fiets na reparatie er weer netjes en compleet uitziet. Voor een nette en complete fiets na schadeherstel kan je gerust contact opnemen met de fietsen reparatie service van Bikefixer. Onze monteurs voeren schadeherstel behandelingen op een professionele manier uit.
}

Super snel geholpen

Haal- en brengservice

Kies zelf een datum

i

Prijsoverzicht vooraf

Deskundig advies

N

Betaal achteraf

Ophaalservice

Is er geen manier om je fiets langs te komen brengen omdat je fiets je enige vervoermiddel is? Geen paniek! Onze monteurs van Bikefixer komen graag bij je langs als je fiets toe is aan reparatie of onderhoud. Onze monteurs komen dan je fiets ophalen op de aangegeven locatie.

Wij helpen jou met je beschadigde fiets

Onderhoud of reparatie nodig aan je fiets? Onze monteurs zijn professioneel en ervaren in werkzaamheden aan alle soorten fietsen. Neem gerust contact op met ons en wij komen op de afgesproken tijd en plaats je fiets ophalen of repareren.

Fiets reparatie
Fiets reparatie
Fiets reparatie

Wij repareren alle merken

Fiets reparatie op locatie? Bikefixer by Premiumbikes.nl

Super snelle service
Haal en brengservice
Reparatie van alle merken
Meer dan 20 jaar ervaring

Fiets kapot? Maak een afspraak

Onze monteurs werken professioneel en ten alle tijden transparant. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren en onderhouden van fietsen. Ons kun je altijd inschakelen.

Stuur een e-mail

info@bikefixer.nl

Bel ons gerust

085-4011046

Fiets reparatie

085-4011046

Fietsen reparatie service

De fietsen reparatie service van Bikefixer helpt je graag bij al je fiets problemen. Reparaties en onderhoud aan fietsen kunnen wij als de beste!

bovag en rdw erkend

Contact

Heb je een vraag of wil je een van onze medewerkers spreken?

Bel ons op 085-4011046.

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag gesloten
Chat openen