Fietsenmaker Delft

Sta jij met je oude of nieuwe fiets met pech langs de weg in Delft met bijvoorbeeld een lekke band, kapotte verlichting, een ketting die er af ligt of een andere grote beschadiging, kortom je fiets stuk, dan kan je bij ons terecht voor de beste fietsenmaker van Delft!

Onze fietsen reparatie service zal je zeker niet teleur stellen en zal er voor zorgen dat jij weer snel zonder zorgen de hele stad door kan fietsen! Kom langs bij BikeFixer Delft, en weet zeker dat jouw fiets perfect gerepareerd gaat worden!

Of het nu gaat om een nieuwe fiets, een oude fiets, een elektrische fiets of een e bike, bij ons kunnen alle fietsen repareren worden!

review

Bel 085-4011046

Super snelle service
Haal en brengservice

Reparatie van alle merken

Meer dan 20 jaar ervaring

Maak vandaag nog een afspraak via ons formulier

Fiets reparatie ?

085-4011046

App ons

Fiets onderhoud ?

Maak een afspraak

Klik hier

Fiets schadeherstel ?

Maak een afspraak

Klik hier

Fietsreparaties op locatie in Delft.
Als jij wel een mogelijkheid hebt om jouw oude of nieuwe fiets naar onze werknemers bij de fietsenmaker in Delft te brengen, dan ben je ook zeker van harte welkom om een afspraak te maken in onze winkel. Het maakt voor ons niet uit met welk mankement jij te maken hebt, we kijken er graag voor je naar. Je kan bij ons makkelijk een afspraak maken en langskomen wanneer het jou goed uitkomt voor onze reparaties fietsenmaker Delft. Zo kan je zelf beslissen wanneer je je fiets bij ons langsbrengt, en zorgen wij ervoor dat je hem weer zo goed als nieuw en in perfecte staat terug krijgt!

Fietsreparaties op afspraak.

Wij van BikeFixer weten als geen ander hoe vervelend het is om met je kapotte fiets te stranden. Zeker als jouw fiets jouw standaard vervoersmiddel is, kan het echt heel vervelend zijn om deze te moeten missen. Het is ook lastig om je fiets bij een fietsenmaker in Delft af te zetten, als je fiets je standaard vervoersmiddel is. Omdat wij dit probleem herkennen en je graag een oplossing willen bieden, bieden wij een mobiele fietsenmaker service aan. Wij zorgen ervoor dat je fiets thuis opgehaald wordt, en hiermee bieden wij ook een goed gratis servicebeurt Wij kunnen snel bij jou langskomen om te kijken naar jouw kapotte banden, versnelling of wat dan ook!

Voor elektrische fietsen en andere fietsen.

Misschien twijfel je of we met jouw fiets ook aan de slag kunnen. Gelukkig zit je bij BikeFixer Delft altijd goed. Of je nu rijdt op een mountainbike, een van alle damesfietsen, een van de stadsfietsen, een van de kinderfietsen een elektrische fietsen of een e bikes of welke dan ook, wij weten er raad mee. Wij zijn hierdoor ook een van de fijnste en prettigste fietsenmaker Delft, omdat wij met alle fietsen aan de slag kunnen en van veel reparaties erg veel af weten!

Niet alleen voor reparaties in Delft.

Als jij denkt dat je bij ons alleen terecht kan voor de reparatie van je fiets, dan heb je het echt goed mis! Naast dat wij een van de fijnste mobiele fietsenmaker Delft zijn, kan je in onze fietsenwinkel ook terecht voor verschillende soorten onderhoud aan jouw fiets. Hiernaast zijn wij ook echt gespecialiseerd om jouw fiets te repareren. Je laat je fiets meestal alleen naar de fietsenwinkel brengen voor een reparatie, maar zoals we allemaal weten is voorkomen beter dan genezen. Dit is dan ook de reden dat het heel erg goed is om je fiets ook zo nu en dan in onze werkplaats of andere winkel langs te brengen voor onderhoud aan bepaalde onderdelen. Hierdoor kan je bepaalde reparaties voorkomen, en dit scheelt dan weer veel gedoe! Hiernaast kan je bij ons ook terecht als je een nieuwe fiets wilt aanschaffen. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe fiets bezorgd wordt bij jouw thuis wanneer het jou uitkomt!

De beste reparaties en onderhoud bij Bikefixer.

Nu vraag je je misschien af waarom jij je fiets nu per se moet laten maken bij BikeFixer Delft. Deze vraag is erg terecht, maar ook heel erg makkelijk om te beantwoorden. Omdat wij van BikeFixer werken met een mobiele service bieden we hiermee een grote vorm van comfort. Hiernaast hebben onze werknemers en monteurs erg veel ervaring en weten ze precies hoe ze jouw fiets moeten repareren. We bieden hiernaast ook nog eens een hele duidelijke communicatie, zodat jij niet voor verassingen komt te staan. Wij bieden een service die door veel klanten ervaren wordt als een warme douche, doordat onze monteurs heel vriendelijk zijn en je echt zo goed mogelijk willen helpen. Als je je fiets wilt laten maken wil je natuurlijk wel dat deze in goede handen is, en misschien wel in de beste van Delft! Als je benieuwd bent naar de laatste nieuwtjes, onze openingstijden maandag en de bevelen pluspunten van onze services, dan kan je zeker eens een kijkje nemen op onze website!

}

Super snel geholpen

Haal- en brengservice

Kies zelf een datum

i

Prijsoverzicht vooraf

Deskundig advies

N

Betaal achteraf

Fiets reparatie
Fiets reparatie
Fiets reparatie

Wij repareren alle merken

Fiets reparatie op locatie? Bikefixer by Premiumbikes.nl

Super snelle service
Haal en brengservice
Reparatie van alle merken
Meer dan 20 jaar ervaring

Fiets kapot? Maak een afspraak

Onze monteurs werken professioneel en ten alle tijden transparant. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren en onderhouden van fietsen. Ons kun je altijd inschakelen.

Stuur een e-mail

info@bikefixer.nl

Bel ons gerust

085-4011046

Fiets reparatie

085-4011046

Fietsen reparatie service

De fietsen reparatie service van Bikefixer helpt je graag bij al je fiets problemen. Reparaties en onderhoud aan fietsen kunnen wij als de beste!

bovag en rdw erkend

Contact

Heb je een vraag of wil je een van onze medewerkers spreken?

Bel ons op 085-4011046.

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag gesloten
Chat openen