Fietsenmaker Den Haag

Sta jij met pech langs de weg in Den Haag met bijvoorbeeld een lekke band, kapotte verlichting of een ketting die er af ligt, dan kan je bij ons terecht voor de beste fietsenmaker in Den Haag!

Onze fietsen reparatie service zal je zeker niet teleur stellen en zal er voor zorgen dat jij weer snel zonder zorgen de hele stad door kan fietsen!

review

Bel 085-4011046

Super snelle service
Haal en brengservice

Reparatie van alle merken

Meer dan 20 jaar ervaring

Maak vandaag nog een afspraak via ons formulier

Fiets reparatie ?

085-4011046

App ons

Fiets onderhoud ?

Maak een afspraak

Klik hier

Fiets schadeherstel ?

Maak een afspraak

Klik hier

Fietsreparatie op locatie.
Wij van BikeFixer weten als geen ander hoe vervelend het is om met je kapotte fiets te stranden. Zeker als jouw fiets jouw standaard vervoersmiddel is, kan het echt heel vervelend zijn om deze te moeten missen. Het is ook lastig om je fiets bij een fietsenmaker Den Haag af te zetten, als je fiets je standaard vervoersmiddel is. Omdat wij dit probleem herkennen en je graag een oplossing willen bieden, bieden wij een mobiele fietsenmaker service aan. Wij kunnen snel bij jou langskomen om te kijken naar jouw kapotte banden, versnelling of wat dan ook!

Fietsreparatie op afspraak.

Als jij wel een mogelijkheid hebt om jouw fiets naar onze werknemers bij de fietsenmaker Den Haag te brengen, dan ben je ook zeker van harte welkom om een afspraak te maken in onze winkel. Het maakt voor ons niet uit welk mankement jouw fiets heeft, we kijken er graag voor je naar.

Je kan bij ons makkelijk een afspraak maken en langskomen wanneer het jou goed uitkomt. Zo kan je zelf beslissen wanneer je je fiets bij ons langsbrengt, en zorgen wij ervoor dat je hem weer zo goed als nieuw en in perfecte staat terug krijgt!

Voor alle fietsen, van mountainbike tot e bike.

Misschien twijfel je of we met jouw fiets ook aan de slag kunnen. Gelukkig zit je bij BikeFixer Den Haag altijd goed. Of je nu rijdt op een mountainbike, een van alle damesfietsen, een elektrische fiets of een e bike of welke fiets dan ook, wij weten er raad mee. Wij zijn hierdoor ook een van de fijnste en prettigste fietsenmaker den haag, omdat wij met alle fietsen aan de slag kunnen en van veel reparaties erg veel af weten!

Onderhoudsbeurt of reparatie.

Als jij denkt dat je bij ons alleen terecht kan voor de reparatie van je fiets, dan heb je het echt goed mis! Naast dat wij een van de fijnste mobiele fietsenmaker Den Haag zijn, kan je in onze fietsenwinkel ook terecht voor verschillende soorten onderhoud aan jouw fiets. Je laat je fiets meestal alleen naar de fietsenwinkel brengen voor een reparatie, maar zoals we allemaal weten is voorkomen beter dan genezen. Dit is dan ook de reden dat het heel erg goed is om je fiets ook zo nu en dan in onze werkplaats of andere winkel langs te brengen voor onderhoud aan bepaalde onderdelen. Hierdoor kan je bepaalde reparaties voorkomen, en dit scheelt dan weer veel gedoe!

Je fiets laten maken bij Bikefixer.

Nu vraag je je misschien af waarom jij je fiets nu per se moet laten maken bij BikeFixer. Deze vraag is erg terecht, maar ook heel erg makkelijk om te beantwoorden. Omdat wij van BikeFixer werken met een mobiele service bieden we hiermee een grote vorm van comfort. Hiernaast hebben onze werknemers en monteurs erg veel ervaring en weten ze precies hoe ze jouw fiets moeten repareren. We bieden hiernaast ook nog eens een hele duidelijke communicatie, zodat jij niet voor verassingen komt te staan. Als je je fiets wilt laten maken wil je natuurlijk wel dat deze in goede handen is, en misschien wel in de beste van Den Haag!
}

Super snel geholpen

Haal- en brengservice

Kies zelf een datum

i

Prijsoverzicht vooraf

Deskundig advies

N

Betaal achteraf

Fiets reparatie
Fiets reparatie
Fiets reparatie

Wij repareren alle merken

Fiets reparatie op locatie? Bikefixer by Premiumbikes.nl

Super snelle service
Haal en brengservice
Reparatie van alle merken
Meer dan 20 jaar ervaring

Fiets kapot? Maak een afspraak

Onze monteurs werken professioneel en ten alle tijden transparant. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren en onderhouden van fietsen. Ons kun je altijd inschakelen.

Stuur een e-mail

info@bikefixer.nl

Bel ons gerust

085-4011046

Fiets reparatie

085-4011046

Fietsen reparatie service

De fietsen reparatie service van Bikefixer helpt je graag bij al je fiets problemen. Reparaties en onderhoud aan fietsen kunnen wij als de beste!

bovag en rdw erkend

Contact

Heb je een vraag of wil je een van onze medewerkers spreken?

Bel ons op 085-4011046.

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag gesloten
Chat openen