Fietsenmaker Rotterdam

Heb jij problemen aan je fiets in Rotterdam? Wat enorm vervelend zeg! Sta je langs de weg met pech? Heb je weer eens een lekke band? Of ligt je ketting, zadel of kinderzitje eraf? Neem dan direct contact op met Bikefixer.

De fietsen reparatie service van Bikefixer in Rotterdam helpt je heel graag bij al je fiets problemen. Reparaties uitvoeren aan alle mogelijke soorten fietsen kunnen wij echt als de beste!

review

Bel 085-4011046

Super snelle service
Haal en brengservice

Reparatie van alle merken

Meer dan 20 jaar ervaring

Maak vandaag nog een afspraak via ons formulier

Fiets reparatie ?

085-4011046

App ons

Fiets onderhoud ?

Maak een afspraak

Klik hier

Fiets schadeherstel ?

Maak een afspraak

Klik hier

Waarom voor ons kiezen?

Met het succesvol repareren van fietsen bewijzen wij weer keer op keer dat wij echt de beste fietsen reparatie service van heel Nederland zijn. Of je nu problemen hebt met je elektrische fiets, je bakfiets, mountainbike of welke soort fiets dan ook, bij ons ben je altijd van harte welkom!

Ophaalservice voor je kapotte fiets

Als je fiets kapot is hoef je gelukkig geen vervoer te regelen om je fiets naar ons toe brengen, wij halen je fiets graag bij jou op! Hierdoor gaat de fietsreparatie voor jou een stuk comfortabeler en fijner. Wij zorgen ervoor dat nadat we je fiets repareren, jij hem weer zo snel mogelijk kan ophalen, en weer lekker door de stad kan fietsen zonder problemen.

Snelle service

Wij werken altijd met meerdere professionele en ervaren monteurs waardoor er altijd snel een monteur beschikbaar is om jou snel te helpen. Hierdoor kunnen wij alle typen fietsen zo snel mogelijk laten repareren op onze werkplaats. Hiernaast kunnen we als mobiele fietsenmaker Rotterdam ook jouw fiets op locatie repareren, hierdoor is de wachttijd minimaal en fiets je zo weer lekker weg.

Met spoed of kies zelf een datum uit

Wij vinden het belangrijk dat je zo snel mogelijk geholpen kan worden met je kapotte fiets, daarom zijn wij ook erg flexibel. Bel ons dus gerust op als je pech hebt aan je fiets. Je kan dus bekijken wat jou het beste uitkomt, je fiets laten ophalen en repareren, of de mobiele fietsenmaker naar jou toe laten komen!

Wij kunnen moet spoed jouw kant op komen en je zo snel mogelijk helpen. Niks is zo vervelend als een kapotte fiets wanneer je echt niet zonder kan. Daarom helpen wij je graag zo snel mogelijk, zodat jij weer snel verder kan op jou bakfiets, racefiets of andere fiets!

Professioneel en transparant

Onze monteurs werken professioneel en ten alle tijden transparant. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van fietsen, je kunt ons altijd inschakelen als je zeker wilt zijn van de beste reparatie. Voordat wij aan de slag gaan zul je een kostenindicatie ontvangen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Door onze ervaring weten wij ook precies hoe we alle fietsen het beste kunnen repareren. Of jij nu een e bike, een bakfiets, een stadsfiets, een herenfiets of een andere fiets rijdt, geen punt bij ons!

Experts in het repareren van fietsen

Wij zijn expert op alle gebieden van fietsen reparatie. Voor het repareren van fietsen, voor onderhoud aan fietsen en schadeherstel aan fietsen kun je het beste ons inschakelen. Is je band lek? Je ketting los? Of is er een ander probleem aan je fiets? Onze fietsen reparatie service wordt uitgevoerd door onze professionele monteurs. Dit kan via onze mobiele fietsenmakers, of bij ons op de werkplaats!

Onderhoud aan je fiets

Het wordt vaak vergeten maar het is ook verstandig om regelmatig je fiets te laten onderhouden door een professionele monteur. Voor alle merken kunnen wij onderhoud uitvoeren aan je fiets. Denk aan het smeren van de ketting en het controleren van de banden. In het onderhouden van fietsen zijn wij experts en we weten wat er gedaan moet worden aan alle verschillende soorten fietsen. Als je je fiets goed onderhoudt, kan je hiermee bepaalde schade voorkomen, en we weten allemaal dat voorkomen beter is dan genezen! Door onze kundigheid en ervaringen, kan je er zeker van zijn dat je fiets voor een servicebeurt bij ons in goede handen is! Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor je onderhoud.

}

Super snel geholpen

Haal- en brengservice

Kies zelf een datum

i

Prijsoverzicht vooraf

Deskundig advies

N

Betaal achteraf

Fiets schadeherstel in Rotterdam.

Heeft je fiets schade opgelopen? Voor alle mogelijke soorten schade is het belangrijk om echt direct je fiets te laten herstellen zodat je snel weer de weg op kan. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je fiets na reparatie er weer helemaal netjes en mooi compleet uitziet. Voor een nette en complete fiets na schadeherstel kan je gerust contact opnemen met de fietsen reparatie service van Bikefixer Rotterdam. Onze monteurs voeren schadeherstel behandelingen op een professionele manier uit. Na de reparaties aan jouw fiets, ziet je fiets er weer net zo goed als nieuw uit, en kan je zo weer ongestoord verder fietsen!

Ophaalservice in Rotterdam

Is er geen manier om je fiets langs te komen brengen omdat je fiets je enige vervoermiddel is? Raak dan niet in paniek! Onze monteurs van Bikefixer komen heel graag bij je langs als je fiets toe is aan reparatie of onderhoud. Onze monteurs komen dan je fiets ophalen op de aangegeven locatie. Hierdoor zorgen wij voor een hele fijne service, en hoef jij je niet druk te maken over het vervoer van jouw fiets naar onze werkplaats in Rotterdam, want een kapotte fiets is al vervelend en stressvol genoeg!

Wij helpen jou met je beschadigde fiets repareren.

Onderhoud of reparatie nodig aan je fiets? Onze monteurs zijn professioneel en ervaren in een hele hoop werkzaamheden aan alle mogelijke soorten fietsen. Of je nu rijdt op een herenfiets, een mountainbike, een nieuwe fiets, een oude fiets of een e bike, het kan bij ons allemaal. Als de fijnste fietsenmaker van Rotterdam, helpen wij jou graag met al je problemen wat betreft fietsen. Neem gerust contact op met ons en wij komen graag op de afgesproken tijd en plaats je fiets ophalen of repareren. Jouw fiets is bij ons per definitie in goede handen, misschien zelfs wel in de beste van Rotterdam!

Fiets reparatie
Fiets reparatie
Fiets reparatie

Wij repareren alle merken

Fiets reparatie op locatie? Bikefixer by Premiumbikes.nl

Super snelle service
Haal en brengservice
Reparatie van alle merken
Meer dan 20 jaar ervaring

Fiets kapot? Maak een afspraak

Onze monteurs werken professioneel en ten alle tijden transparant. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren en onderhouden van fietsen. Ons kun je altijd inschakelen.

Stuur een e-mail

info@bikefixer.nl

Bel ons gerust

085-4011046

Fiets reparatie

085-4011046

Fietsen reparatie service

De fietsen reparatie service van Bikefixer helpt je graag bij al je fiets problemen. Reparaties en onderhoud aan fietsen kunnen wij als de beste!

bovag en rdw erkend

Contact

Heb je een vraag of wil je een van onze medewerkers spreken?

Bel ons op 085-4011046.

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag gesloten
Chat openen